31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

ESTRELLES AL FESTIVAL DE CINEMA

MACARENA GOMEZ. La Junquera.

Protagonista de l’exitosa sèrie La que se avecina, de Telecinco.

GERARD QUINTANA. Girona.

Actor amb titulació universitària com a tal. Cantant de Sopa de Cabra i protagonista de la película de Mateu Ciurana Diògenis el gos.

JOAN FRANK CHARANSONET. Port de la Selva.

Estrella principalment a la Televisió Soviètica, també a la televisió catalana i l'espanyola. Ha format part del repertori de varies pel·lícula comercials. També ha trepitjat sovint els escenaris de teatre. Com a docent dirigeix una escola actors, deixant darrera seu una escola amb un caràcter d'interpretació ben definit.

MARTI PERAFERRER. Girona.

Director del Festival de Teatre Amateur de Girona (FITAG). Actor de nombroses sèries, pel·lícules i obres de teatre.

JORDI VILCHES. Salt.

Debuta als 15 anys de protagonista amb grans èxits al cinema com Krampack, La banda Picasso, Siempre Habana, i sèries com Aquí no hay quien viva. Ha treballat en destacats rols interpretatius a Alemanya, Mèxic, Cuba i altres països. A més, és una persona amb grans dots per la comèdia i una llarga carrera per endavant.

MARCEL TOMÀS. Ullà.

Cinema Dos a la carta amb Robert Bellsolà. Sèries de TV i teatre. És dels galans més atractius de la pantalla, elegant, empàtic, comunicatiu... Té, també, un altre rol de personatge còmic esparracat, al qual s'hi torba molt gust. La seva aportació a la docència se centra a Girona ciutat.

BELÉN FABRA. Girona.

Protagonista de Diario de una ninfómana i de la sèrie Gran reserva de TVE. Ha protagonitzat vàries obres de teatre i de cinema, sempre amb bons resultats artístics. És una actriu amb una profunda formació, responsable, atractiva, carismàtica, empàtica...

 

UMA YSAMAT. Cantallops.

Ha girat de manera estel·lar pels millors teatres del món en companyia del net de Charles Chaplin, James Thiérrée. També ha treballat en cinema, i obres que hem pogut veure al Festival.

JOAN MASSOTKLEINERTorroella de Montgrí.
Ha treballat en cinema 25 KilatesLes femmes du 6em etage...; teatre Politicament IncorrectePlatge Negra...; televisió El ComisarioHermessendaEls pintors catalans a CerdenyaLa Damme de Montsoreau.... Inclús a concerts/recitals El mon perdut de Salvador EspriuL'Ovidi, Poema Sense AcabarLlull, Mistica i Faula... Torroella de Montgrí

 

XAVIER SALA (XEVI). Santa Cristina d'Aro.

Actor a Diabla (1978), Made in China (1981), El Lío de Papá (1985),  Más Allá de la Muerte (1986), El Gran Serafín (1987), La Diputada (1987), Fassman (2013). Es molt conegut per ser l´il.lusionista català més internacional. Durant més de 55 anys ha portat el nom de la Costa Brava i Catalunya per el món, aconseguint èxits i reconeixements.

SALVADOR DALÍ. Figueres.

Un dels pintors més importants del segle XX, considerat un dels máxims representatns del surrealisme. També va destacar amb el cine, l'escultura i la fotografia.

XAVIER CUGAT. Girona

Celebrity de Hollywod a l’inici del cinema sonor. Va crear per primera vegada la fusió de la música criolla latina amb el jazz, any 1918. Actualment el latin-jazz és el gènere musical més important. 

NANU FERRARI. Banyoles.

Actor amb un llarg recorregut en petits papers a Hollywood. Actualment treballa principalment a la Costa Brava en Hotels i Casinos. També en Creuers. De tant en tant no pot evitar fer temporada d'hivern a Las Vegas.

JOAN ENRIC BARCELÓ. Girona.

Actor de formació i professió. Conegut com a cantant de Els amics de les Arts, grup musical d'èxit que porta més de cinc anys en primera línIa, inaugurant Festivals i omplint auditoris. També es director de curtmetratges.  De formació també és llicenciat en filologia anglesa.