30è GIFF del 25 al 29 de setembre de 2018 * El talent és el motor del món.
30è GIFF  del 25 al 29 de setembre de 2018 * El talent és el motor del món.       

EL FESTIVAL

EL FESTIVAL // EQUIP // JURATS // PARTNERS // HOTELS // RESTAURANTS  // LOGÍSTICA // AVISO LEGAL  //  CONTACTE    

 

Festival de Cinema de Girona és un congrés internacional de talent que genera el camí de totes les arts cap al seu públic i el seu mercat, amb una repercussió a tot el món.
Té lloc a les afores de Barcelona, Girona, coneguda a tota Europa per monuments únics com l'Antic Barri Jueu, les cases de l'Onyar o la catedral, que és la més ampla del món en estil gòtic. Amb una llarga tradició cultural en el seu entorn, destacant celebritats com Salvador Dalí, Xavier Cugat, Josep Pla, Bonastruc ça Porta, etc. Aquesta petita ciutat posseeix 30 pantalles de cinema, 3 teatres, sales de concerts, galeries d'art... i no oblidem la seva gran gastronomia, els paisatges i la gran hospitalitat per parts dels seus habitants.
Amb tres dècades de tradició, el Festival de cinema de Girona, és un esdeveniment on els artistes estrenen la seva obra, debaten la creació, fan mercat, contactes, intercanvis... paral·lelament festes, espectacles i música. Tanmateix el Festival s’adreça al públic de Girona.
Va arrencar el 1989, on un grup de joves gironins va posar les seves pel·lícules a la pantalla, amb la necessitat de compartir les seves creacions artístiques. Aquell esdeveniment ha donat lloc a un Festival de cinema, pioner a Catalunya en la categoria "B", tot atraient a talent de 130 països del món.

 

A la REALITAT de demà només s'hi pot arribar després d'haver-la SOMIAT.
Els somiadors som realistes del futur.

 

La cultura és el que caracteritza a una ciutat.

Una ciutat sense cultura no té caràcter, és despersonalitzada, trista i vulgar.

El que defineix la riquesa d'un país, és la cultura.

El talent és el motor econòmic d'un país.