31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

VIDEO CREACIÓ

 

AFTER TIEPOLO (10 minuts) ALEMANYA

Guió, direcció fotografia, muntatge so i producció Myriam Thyes.

Sinopsi Myriam Thyes 2013 de vídeo HD per gran projecció en el sostre 10:10 llaç de color estèreo. En Wurzburg Residenz M. Thyes registrat el famós fresc del sostre del segle 18 per Giovanni Battista Tiepolo. Seqüències de vídeo Painterly giratòries són la base per a un collage vídeo animat. Catòlic cel / el cel de Tiepolo s'omple lentament amb planetes estrelles i galàxies. La ciència i la tecnologia estan desenvolupant la producció humana en els augments de la terra: edificis de gran alçada i les centrals elèctriques reemplacen comerciants artistes i artesans del Tiepolo. Els edificis arriben fins al cel i s'amaguen de la vista en ell. Finalment, l'asfixiant d'una torre de refrigeració oculta les estrelles. El punt de vista cristià i europeus cèntrica del món (la terra i el cel / el cel) és augmentada enriquit actualitzat. Però el nostre coneixement modern de l'univers infinit no condueix a una ment més àmplia (mirant a la societat en general). Estem massa ocupats amb les nostres complicades vides en el nostre entorn ple d'edificis de béns dels mitjans de transport i de comunicació. 

KABARET FREEZE (3 minuts) ALEMANYA

Direcció Maxime Billon. Guió Maxime Billon Dave Lojek Fotografia Maxime Billon. Muntatge Maxime Billon

Sinopsi El temps s'atura en els creatius a Hamburg cinema. Podem mirar a la cara i les situacions en què habiten. El més gran oberta Filmwerkstatt Europa es van reunir el talent de tots els oficis.

FALLOUT LOVE (10 minuts) AUSTRIA

Guió, direcció, fotografia, música, muntatge Takeshi Furuya.

Sinopsi Si no sap exactament el significat de ''conseqüències" si us plau marqui una dictionally. significa ni “caigu”  ni ''caiguda (amor)''. No hi ha terra per evitar el perill de radiació residual d'una contaminació nuclear al nostre planeta. La nostra missió per a les properes generacions és esbrinar la salvació sota la pluja... 

 

If you don't know exactly the meaning of '' fallout '' please check a dictionally. it means neither '' fall out '' nor '' fall in (love)''. There are no land to avoid from the residual radiation hazard from a nuclear pollution in our planet. Our mission for the next generations is to find out the salvation under the fallout..


ESTRIPART (6 minuts) CATALUNYA

Guió, direcció, fotografia i muntatge Helena Olivé.

Sinopsi Estripart és l'enregistrament d'una performance en la qual, amb un cúter, vaig descobrint esbossos i projectes amagats a l'interior de la taula del meu estudi i que ja no recordava. El so capta no només els estrips sinó també la presència dels allí presents. El resultat final és una “m”.

TRIMMINGS (9 minuts) ESPANYA

Direcció Miguel Ángel Caro. Guió Miguel Ángel Caro Fotografia Carles Mestres. Director d’art Olvido Coloma. Música Frankie Walker. Muntatge J.L. Romeu. Producció Fernando Durán.

Sinopsi Història d'una pintora l'única meta és fer el retrat perfecte argumentant que sempre "La fi justifica els mitjans".

FIRE WALK WITH ME (4 minuts) FRANÇA

Guió, direcció, fotografia i producció  Adrien Marquez-Velasco. Muntatge Orgiv

Sinopsi El foc és un art fantàstic de la natura i jo volia demostrar gràcies al videoart. L’amor pel foc.

NOIR DE FUMÉE (13 minuts) FRANÇA

Producció i direcció Blick.

Sinopsi Retrat d'un pres que, després d'una llarga condemna, va sortir de la presó i es troba lliure. Aquesta pel·lícula reflecteix la sensibilitat del xoc entre els anys en les ombres i un dia a la llum. Negre de fum es construeix a partir de ferralla de paraules visuals i descuidats. S'escolta el malestar.

TENTATIVE D'ÉPUISEMENT D'UN LIEU PARISIEN (5 minuts) FRANÇA

Guió, direcció, fotografia i muntatge Yann Chapotel. ProduccióYann Chapotel.

Repartiment Paula Pichintini i Léonard Chapotel

Sinopsi A través de les cares d'un cub virtual que es mou i gira sobre si mateixa Intent d'esgotament d'un lloc a París explora diferents espai-temps d'un paisatge urbà i entrellaça les vides que es creuen.

TOURNESOLEIL 2 (3 minuts) FRANÇA

Guió, direcció, fotografia, muntatge Adrien Marquez-Velasco.

Sinopsi Tournesoleil és un vídeo que té alguna cosa especial. Tournesoleil podria dir simplement estúpid i la vida del sol al capvespre, però és molt més que això. Tournesoleil està fent una pausa d'uns minuts per veure a la nostra pantalla cosa que sovint oblidem però que és tan bonic i relaxant el que la vida a tot el planeta blau. Aquest és el viatge que es proposa aquí i ara.

SINGLE # DOUBLE # TRIPLE (9 minuts) ITALIA

Direcció Apotropia. Guió Apotropia Fotografia Cristiano Panepuccia. Director d’art Apotropia. Música Sin Aesthetica. Muntatge Apotropia. So Sin Aesthetica. Repartiment Antonella Mignone

Sinopsi "L'oposició porta la concòrdia. Fora de la discòrdia ve l'harmonia més justa. "(Heràclit)." El tot és més que la suma de les parts. "(Kurt Koffka). "El cos és una unitat. Una unitat integrada per la ment el cos i l'esperit. "(Andrew Taylor Still).

BALANÇA(10 minuts) PORTUGAL

Guió, direcció, muntatge i producció Rui Falcao. Fotografia Pedro Farate. Música Messer Chups. SoMesser Chups.

Repartiment Pedro Falçao, Tiago Regueiras, Juliana Travassos, Helena Belo, Bianca Gerth, Mònica Morado, Õgata Pinho

Sinopsi Un jove obès i la seva recerca de companyia femenina en un bar-fetitxe anomenat "Balança" on només entren persones corpulentes

DISPLACEMENTS (9 minuts) REGNE UNIT

Direcció Manuel Alvarez Diestro.

Sinopsi Hong-Kong és una de les ciutats més denses del món. Com que no hi ha molt espai disponible, les noves ciutats són adjacents als cementiris. En aquests dies a Hong-Kong el món dels vius coexisteix amb el dels morts. Mentrestant, els habitants de Hong Kong es mouen d'un lloc a un altre. Ells estan esperant per una aleta.

SKY LINES (10 minuts) República de SERBIA

Direcció Nadine Poulain. Guió Nadine Poulain Fotografia Nadine Poulain. Director d’art Nadine Poulain. Música Nadine Poulain. Muntatge Nadine Poulain. So Nadine Poulain & Jacopo Vannini. Producció Academic Film Center.

Sinopsi Sky Lines és una pel·lícula formalista i una amenaça subjacent que es desenvolupa lentament a través de la repetició i un disseny de so extrema. Com conjunts de línies coreografia des, ballen lentament a través de l'espai de la pantalla, la percepció altera contínuament i un sentit del suspens i la inestabilitat es manifesta. 

MÜKEMMEL BIR GÜN (4 minuts) TURQUIA

Guió, direcció, fotografia, muntatge i producció Oguzhan Kaya.

Sinopsi En una ciutat lluny de la naturalesa, un home es desperta té el seu esmorzar i s'inicia un dia perfecte.

WEB SERIES

 

BARCELONA SALVAJE (10 Minuts) Barcelona

Direcció Sergi Sánchez. GuióSalva Rodriguez.Fotografia Gulcin Bekar. Muntatge Sergi Sánchez.Música Rimbaran

Repartiment Ramón Ballester, Jorge Vera-Ocampo, David Montaño, Marina Tarrats, Arnau Armengol, Abid Pak, David Priego, Mar Casas

Sinopsis Ramón es un portero de discoteca retirado que que vive con su hijo y una chica ninfómana. Abid y Jabran son dos pakistaníes que venden cerveza delante de la Sala Apolo. Julio se busca la vida por la calle, dice ser artista. Arnau solo fuma y juega a la PlaySation. Todos ellos necesitan dinero. Todos ellos viven en el barrio del Raval. Ellos controlan el barrio.

BARRA LIBRE (5 minuts) Sevilla

Guió i direcció Carlos Martín Pazo, Manuel Noguera. Fotografia José de León, Edu Fatou. Muntatge Carlos Martín Pazo, José de León. MúsicaAlonso Velasco

Repartiment Guille Garabato, Ana Saurel, Mila Fernández, Carlos Martín, Manuel Andrés.

Sinopsi Barra Libre es una serie de sketches donde cada vídeo es un chupito porque son breves, diferentes y con un toque artesanal.

CÁLICO ELECTRÓNICO (8 Minuts) Barcelona

Guió i direcció  Niko Gómez. Fotografia Niko Gómez.Muntatge Niko Gómez. Música Daniel Tejerina.

Repartiment Santi riscos, Khris Cembe, Manel Muzas, Inocuo y Niko

Sinopsis El Conde Mor y su secuaz, El Chola atracan un banco pero cómo se han olvidado la bolsa para llevarse el dinero deciden llevarse un rehén: un cartel de publicidad con Cristiano Romualdo. Por suerte Cálico Electrónico andaba por ahí y se prestará sin pensarlo para rescatar al pobre y desamparado cartón pluma.

FRACASADOS POR EL MUNDO (5 minuts) Málaga - Valencia - Hungría

Direcció i guió Gonzalo Gurrea Ysasi. Fotografia Sergi Lladó, Víctor Quintero. Muntatge Gonzalo Gurrea Ysasi. Música Gonzalo Gurrea.

Repartiment Álex Rubio, Eusebio Játiva, Alberto Ysasi, Kiko Monterde, Samuel González, Pedro Pérez, Pablo Martín, Guillermo Montero, MªJosé Más, Patricia Gurrea, Gonzalo Gurrea.

Sinopsi Jose Manuel Espencer, un joven treintañero en plena crisis laboral y personal, decide emprender diferentes estrategias para poner rumbo a su vida y contarnos su particular experiencia.

GENERACIÓN Z (10 minuts) Sevilla

Direcció Antonio Roda, Guió Antonio Roda, Álvaro Benítez, Rafael A. Marín, Alicia González, Julio A. Fotografia Jesús Martos. Muntatge Joaquín Ortiz. Música Isabel Latorre.

Repartiment Fabio Arrante, Ibai Sánchez, David Menta, Inés Vidal, Mariano Verdejo, Arantxa Sanchís, Chio Vega, Patricia Villaitodo, Nono Gándara, Carolina Palacios, Carmen Bordoy, Narciso Cordero, Belén Sanz, Antonio Rivero, Antonio Sides, José Miguel Tarifa, Clara Romero, Pablo Franco.

Sinopsi Un domingo cualquiera, las cosas comienzan a ponerse complicadas en la ciudad de Sevilla. Una extraña infección comienza a transformar a varios de sus habitantes en seres sedientos de sangre que persiguen a quienes antes eran sus seres queridos para intentar convertirlos en uno de los suyos. Varios grupos de supervivientes tienen que enfrentarse a estas criaturas, intentando salir vivos, y numerosos peligros y situaciones extremas, mientras el conflicto se va haciendo cada vez más global. Sangre, muertos, resucitados…, todo ello mezclado con altas dosis de suspense y tensión, son los ingredientes principales de esta historia con un reparto coral y con claras influencias de otros productos del género como la saga de George A. Romero, los cómics de The Walking Dead o la novela de Guerra Mundial Z, entre otros.

LA CAÍDA DE APOLO (6 minuts) Sant Feliu de Codines i Sant Pol de Mar

Direcció i guió Oriol i Marc Puig. Fotografia Agnès Piqué. Muntatge Oriol i Marc Puig. Música Mauro Cavallaro i Laia Alsina.

Repartiment David Solans, Carla Pueyo, Artur Busquets, Irene Trullén, Oriol Puig, Joana Vilapuig, Sandra Morales, Ignasi Vilardaga, Anna Castillo, Carmen Vilao, Jordi Serra i Fon Herrera.

Sinopsi La caída del meteorito Apolo asegura que el fin del mundo ha llegado y en una población costera se están organizando fiestas para celebrar que no habrá mañana. Max, Sofía, Carlos, Dani y Ana aprovecharán la oportunidad que les queda para hacer aquello que siempre han querido.

LA GENTE ES IMBÉCIL (12 minuts) Valencia

Direcció Alexander Lemus, Luis Ponce. Guió Luis Ponce, Alexander Lemus, Andrea Avinent.

Fotografia Celia Riera Zaragozá. Muntatge Alexander Lemus, Luis Ponce.

Repartiment Alexander Lemus, Iris Prinses, Rosendo Sanmartín (Capítulo 2), Patricia García (Capítulo 2), Emilio Mencheta (Capítulo 5), Inma Iranzo (Capítulo 6), Omar Djalo (Capítulo 6)

Sinopsi Unos universitarios están realizando un estudio sociológico y comienzan a grabar un documental sobre un troll de internet, Sixto. Este joven jugador de wow y empresario inmobiliario nos enseñará su día a día y nos presentará a sus peculiares amigos. La alocada Ariadna y el tranquilo Israel.

LA SUPERCAFETERA (10 minuts) Madrid

Guió i direcció Carlos P. Brioso y Jacobo Saro. Fotografia Carlos P. Brioso y Jacobo Saro. Muntatge Jacobo Saro. Música Marc Jovani

Repartiment Ana del Arco, Nacho Ortega, Héctor Carballo, Carlos Jiménez Alfaro, JPelirrojo,

Sinopsi Ramiro ha pasado dos años en la cárcel por un delito que no cometió. Laura y Pedro, preocupados por las desastrosas consecuencias de usar las chapas superpoderosas que produce la supercafetera, han decidido esconder el fantástico aparato y han seguido adelante con sus vidas. Cuando Ramiro cumple su condena e intenta volver a la vida que dejó, ésta ya no existe. Pero entonces, un hallazgo aparentemente casual volverá a poner patas arriba las vidas de los tres: parece que Ramiro ha descubierto algo que alguien lleva mucho tiempo tratando de ocultar.

LAS CRÍTICAS DEL CRÍTICO (10-12 minutos) Valencia

Direcció i guió Javier Alfonso y Majo Giménez. Fotografia  Javier Alfonso y Majo Giménez. Muntatge Javier Alfonso

Repartiment  Javier Alfonso y Majo Giménez

Sinopsi Webserie en formato de programa de cine presentado por las socarronas marionetas Roberto Martínez Del Toro y su gato Pachino. Completan el elenco el delirante De Niro y su curiosa visión del séptimo arte y Bertín Santamaría, la lengua más afilada de de internet.

MALVIVIENDO (30 minuts) Dos Hermanas, Sevilla

Guió i direcció David Sainz. Fotografia Tomás Moreno. Muntatge Javi Lería. Música Legalize Sound.

Repartiment David Sainz, Tomás Moreno, Carlos Medrano, David Valderrama.

Sinopsi Malviviendo nos cuenta, en tono de comedia y parodia, el día a día de cuatro jóvenes que sobreviven en un barrio marginal de Sevilla llamado Los Banderilleros. Se encuentran rodeados de una fauna callejera muy particular. 

MUFFINS (15 minuts) Valencia

DireccióAdrián Penalv, GuióMelanie Martínez, Javier Galindo. FotografiaAitor Espert. MuntatgeAdrián Penalva, Melanie Martínez. Música Los Tuercas. RepartimentJuanma Mallen, Lucía Aibar, Lucía Tortosa, Javier Galindo.

SinopsiVíctor es adicto al sexo y se decide a pedir ayuda a un profesional tras creer que se ha enamorado. Su primer problema aparece cuando al llegar a la consulta se da cuenta de que el psicólogo realmente es una mujer y le será más complicado poder centrarse en su terapia. Aún así él se esforzará para superar ese problema y poder estar con la chica que desea.

N-II (15 Minuts) Carretera Nacional II Girona

Guió i direcció Juanka Santa Varo i Sandra Ojosnegros. Fotografia i Muntatge Juanka Santa Varo i Sandra Ojosnegros.

Repartiment Meritxell Yanes, Olga Bernardo, Cristina Arenas, Verónica Morales, Cristina Cervià, David Planas, Àstrid Cambrubí, Anna Reixach, Callahan Ruiz.

Sinopsis Metáfora humorística de la sociedad (las putas del sistema), donde dos prostitutas ofrecen sus servicios en una parada de bus de la carretera nacional II, mientras repasan la actualidad des de una peculiar perspectiva siempre comprometida con el sentido del humor sin complejos y la crítica social, intercalando escenas con otras localizaciones a modo de gag.

SIN VIDA PROPIA (12 minuts) Valencia

Direcció Ana Ramón Rubio. Guió Ana Ramón Rubio i Ximo Cardona. Fotografia Alejandro Sarmiento. Muntatge Ana Ramón Rubio y Laura Lavín.

Repartiment María Albiñana, Fede Rey, Jordi Marquina, Irene Olmos, Pedro Reyes, Darío Paso, Ana Caldas, Lola Moltó.

Sinopsi Sin Vida Propia es una webserie cómica sobre un grupo de jóvenes que están a punto de cumplir los 30 años y no saben qué hacer con su vida. La serie cuenta la historia de 4 personajes que, como muchos de nosotros, están pasando por un momento de crisis económica (y existencial) en sus vidas. Pero no están solos, porque hay otros muchos personajes que están peor que ellos, y toda una sociedad que vive la vida sabiendo que los 30 son los nuevos 20.

S.O.P.A. Sabiduría Original Prácticamente Absurda (5 min) Madrid

Direcció Sergio Catá, Natalia Mateo, Richard García Vazquez. Guió Sergio Catá.

Fotografía Ignacio Giménez-Rico. Muntatge Sergio CatáMúsica Coke Riobóo

Repartiment Mario Alberto Díez, Aixa Villagrán, Ana López, Daniel Pérez Prada, Leticia Torres y Pilar Bergés.

Sinopsi S.O.P.A. es una webserie sobre extrañas parejas que debaten acerca de absurdas teorías domésticas mientras toman sopa.

VENTURA TIME (2 minuts) Barcelona

Direcció i guió Burnin Percebes. Muntatge Burnin Percebes. Música Guillem G. Peeters

Repartiment Juan González- Ventura, Fernando Martínez- Mercedes

Sinopsi Desde el mismo salón de su casa, el matrimonio Collblanc nos narran día a día sus periplos.

CHICAS DEL MONTÓN (5 minuts) Madrid

Guió i direcció Fernando Gamero. Fotografia César Belandía. Muntatge Marta Galán. Música Antonio Martín.

Repartiment María Salama, Antonio Barroso, Javier Delgado, José Cobrana, Isabel H.Dimas, Roma Calderón y Juan Logar.

Sinopsi Las chicas Almodóvar se reúnen de nuevo creyendo que van a rodar la nueva película de Pedro, pero pronto se darán cuenta de que nada es lo que parece.

CINEMA PARA PISO (10 minuts) Madrid

Direcció Santiago Mazarro, Alejandro Chávez.Guió Santiago Mazarro.

Fotografia Alejandro Chávez, Santiago Mazarro.Muntatge Pablo​​​​​​​​ Carpio. Música Alberto Maestro.

Repartiment Santiago Mazarro - Santi, Alejandro Chávez - Alex, Paula Ruiz - Monica.

Sinopsis WebSerie cinéfila que narra las aventuras y desventuras de un desequilibrado joven apasionado del cine y de su mejor amigo y escudero.

CLASES DE LO SOCIAL (8 minuts) Pontevedra / Galicia

Direcció Pablo Cacheda de Paz. Guió Pablo Cacheda de Paz i Diana López. Fotografia Isaac Ruppen. Muntatge Pablo Cacheda de Paz. Música  Monoulious Dop / Miguel Guido

Repartiment Santi Romay, Sabela Arán, Carlos Blanco, Avelino González, Xúlio Abonjo, Monti Castiñeiras, Bernardo Fernández, Julio Cela, Noelia Toledano

Sinopsi ¿Qué pasaría si nos enseñaran a comportarnos socialmente en una asignatura de clase? ¿Cómo ligar? ¿Cómo comportarse en pareja o con los suegros? "Clases de lo Social", con profesores y alumnos incluidos nos enseña, a través de Carlos, un chaval nada atinado en lo social, las mejores (o peores) formas se actuar en "Lo social".

CONVERSAS CON CUNQUEIRO (4 minuts)

A Coruña

Direcció Jorge Boquete. Guió Óscar Cruz. Fotografia Miguel Pintor y Alberto Alonso. Muntatge Jorge Boquete. Música Familia Caamagno.

Repartiment Óscar Cruz, Estatua de Álvaro Cunqueiro, Javier López, Alejo López, Antón Varela, Cristina Ramos, Jorge Boquete, Lorenzo Moreira, Lorenzo Moreira, Anuska Cortés, Aída Cousillas, Ana Martín, Ana Merayo, Cristina Ramos, Lara Santos, Patricia Vázquez.

Sinopsi ¿Qué mejor lugar para grabar una serie cómica que la Plaza del Humor de A Coruña? En un formato muy particular y minimalista, 'Conversas con Cunqueiro' revive al novelista, poeta, dramaturgo, periodista y gastrónomo gallego Álvaro Cunqueiro, que en este caso no habla mucho, pero escucha. El protagonista, Óscar, sentado compartiendo banco con la estatua de Cunqueiro, exterioriza sus reflexiones sobre el mundo de hoy, haciendo partícipe al difunto escritor.

EL GRAN DÍA DE LOS FEOS (12 minuts) Madrid

Guió i direcció Nabil Chabaan y David Tesouro. Fotografia Bienve Valdivia | Muntatge: Sergio Muñoz. Música Fede Pájaro, Checho Lanas, Andrés Pina, David Reyes, Angel López, Santiago Teigueros, Jacco Gardner

Repartiment Natalia de Molina, Emma Hidalgo, Tonny Bernetti, Daniel Retuerta, Talía del Val, Gustavo Galindo, Silvia Casanova, Tania Balastegui.

Sinopsi En una época futura, la sociedad vive sometida a la dictadura de Mijaíl I el Agraciado, que impone unos estrictos cánones de belleza a los que todo ciudadano tiene el deber de respetar. De lo contrario, es perseguido y exterminado. Contrarios a este régimen, un grupo de rebeldes crea una organización secreta que planea un golpe de estado para liberar a la masa reclusa y plantar cara al dictador. De nuevo en la calle, los feos emprenden una violenta venganza que sacudirá los cimientos de la sociedad perfecta de Mijaíl.

 

 

 

 

 

 

 

Víctor Raventós Director de la secció.

Video Creació festival-cinema (Careta)