31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

MUSEU DEL JOGUET

Carrer Sant Pere, 1. (cantonada Rambla). Figueres. (Entrada gratuïta)

 

CINEMA D'ANIMACIÓ

17, 18 i 19 juliol de 2014, sessió contínua de 16:00 h a 19:00 h

Algun curt V.O. sense subtítols

ALIENS VS MUSIC (2 minuts) Italia

Guió i direcció Stefano Bertelli. Fotografia Riccardo Orlandi. 

 

BRUNO LIBERO(10 minuts) Itàlia

Guió i direcció Daniel Maculan i Damiano Zanchetta Direcció d’art, Fotografia i muntatge Daniel Maculan i Damiano Zanchetta. Música Andrea Raccanelli. Producció Daniel Maculan.

Repartiment (veus) Loris Rampazzo (Italian version) Mercedes Salvadores (Spanish version).

Sinopsi Bruno és una petita caca trista i sola que repta pels carrers d'una freda ciutat a la recerca de companyia. No obstant això la seva aparença i la seva olor fan fugir a tot el que se li acosti. Els prejudicis d'aquells que troben a Bruno pel camí fan realment difícil la seva recerca d'un amic fins que un bon dia...

.

THE AGE OF CURIOUS (8 minuts) Regne Unit

Guió i direcció Luca Toth. Producció Royal College of Art.

Sinopsi Un creixement surrealista d'història de l'edat sobre tres joves adolescents, que s'enfronten amb el seu salvatgisme interior a través de la ruta de somni

BIGEETY (3 minuts) França

Guió i direcció Maurice Huvelin. Fotografia Maurice Huvelin i Romain Douchin. Música Maurice Huvelin Thomas Gallet. Muntatge Maurice Huvelin i Sylvain Zerbib. So Thomas Gallet. Producció Christophe Camoirano.

Sinopsi Prova fefaent a Que existeix vida intel·ligent en altre planeta és Que Mai han Tractat de Posar-se en contacte Amb Nosaltres. (Bill Watterson)

LAMI  (2 minuts) França

Direcció Christophe Defaye. Guió Christophe Defaye i Olivier Defaye. Fotografia Christophe Defaye. Animació Yves Dalbiez and Yoshihide Sakida Director d’art Christophe Defaye i Olivier Defaye. Música Gabriele Roberto. Muntatge Yusuke Watanabe. So pierre yves drapeau. Producció Christophe Defaye.

Sinopsi LA és una petita nota musical de color blau. Viu i canta sol en la seva partitura. Un matí va sentir un plor que venia de dalt. Era MI altra nota musical amb la qual descobreix l'amistat. L's'adona que cantant amb amics neixen melodies.

LA GOTA (2 minuts) Barcelona

Guió i direcció Josep Calle Buendia. Fotografia Josep Calle Buendia. Muntatge Josep Calle Buendia.

Sinopsi La aventura de la vida a través de una gota de agua

EL EDÉN DE KIKO  (9 minuts) Valencia

Direcció Paco Gisbert. Guió Javier Gisbert. Fotografia Ramón Alós. Director d’art Floriano Gerardi i Ramón Alós. Música José Avenza. Muntatge Ramón Alós. So José Avenza. Producció Lluna Films. Animació Belén Marmaneu i Gabriele Ranfagni.

Sinopsi Kiko és un mag que dibuixant amb un llapis dóna vida a les seves creacions. En la seva gira mundial acompanyat pels seus ninots de peluix pateix un accident d'avió quedant atrapat 20 anys a la platja d'una illa amb un únic supervivent, l'osset de peluix Bor. L'osset busca un llapis perquè l'ancià pugui dibuixar a la seva dona. Quan finalment el peluix aconsegueix trobar un llapis i l'hi dóna a l'ancià. L'ancià conscient de la solitud de l'osset, decideix dibuixar en el seu últim esforç una parella per l'osset.

VALENTS A LA LLUNA DE VALÈNCIA (13 minuts) Valencia

Guió i direcció Paco Gisbert. Fotografia Hampa Studio. Animació Eva Figueroa i Juan Pedro Arroyo. Director d’art Javier Gisbert. Música José Abenza. Muntatge Hampa Studio. So José Abenza. Producció Lluna Films.

Sinopsi Eixelebrada conquesta de València per les tropes de Jaume I relatada en un Teatret. Combina dades certes com la retirada de les tropes creuades a Cullera, que per falta de pedres per a les catapultes amb despropòsits com que els bunyols, i la paella gratis decidir el resultat de la Batalla de Puig, amb elements imaginaris.

PALUÍ (5 minuts) Portugal

Direcció Carlos Silva. Guió Carlos Silva Pedro Carvalho de Almeida.Animació Carlos Silva.Música Helena Caspurro. Muntatge Carlos Silva. So António Pinheiro da Silva; Mário Barreiros; Brendan Hemsworth; João Bessa.

Sinopsi Si vostè vol saber el que és el Palui posa el dit aquí.

NAVEGAR (6 minuts) Portugal

Guió i direcció Carlos Silva; Pedro Carvalho de Almeida. Música Helena Caspurro; Telmo Marques; Brendan Hemsworth. Muntatge Carlos Silva. So António Pinheiro da Silva; Mário Barreiros; Brendan Hemsworth; João Bessa.

Sinopsi Un Home, una Dona, un Navegar.

MR BOBBLEHEAD (6 minuts) Regne Unit

Guió i direcció Alex Mason. Fotografia Alex Mason. Director d’art Alex Mason. Música Silas Wood. Muntatge Alex Mason. So Alex Mason and Silas Wood. Producció Alex Mason.

Repartiment  Annelise Francis.

Sinopsi Zipper s'ocupa dels monuments en un Bobblehead parc nacional. La seva afició és l'escalada de les columnes que la cremallera té la tasca de protegir. Fa servir un ganxo per pujar la cremallera.

LITTLE VULVAH & HER CLITORAL AWARENESS (5 minuts) Dinamarca


Guió i direcció i Fotografia Sara Koppel. Animació Sara Koppel Director d’art Sara Koppel. Música Sune Køter Kølster. Muntatge Sara Koppel. So Sune Køter Kølster. Producció Sara Koppel.

Sinopsi Una nena es desvetlla d'un somni com despertat pels ocells. Es vesteix de plaer cap amunt en el seu vestit "curiós". Ella es disposa a explorar la naturalesa i sent els canvis tremolor de les ocasions. S'absorbeix en estranyes habitacions de plaer mentre que el desenvolupament en una dona jove.

TRIP (4 minuts) Alemana

Guió i direcció Vjsuave. Fotografia Vjsuave. Director d’art Vjsuave. Música Bmind. Muntatge Vjsuave. So Bmind. Producció Vjsuave.

Sinopsi Una jornada espiritual a la recerca de l'autoconeixement de l'expansió de la consciència i de l'amor.

COLLECTORS (5 minuts) Suïssa

Guió i direcció Marcel Hobi. Fotografia Marcel Hobi. Director d’art Marcel Hobi. Música Mario Batkovic. Muntatge Fee Liechti & Marcel Hobi. Animació  Hugo Ochoa & Marcel Hobi. So Peter Braeker & Darko Linder.  Producció Marcel Hobi.

Repartiment Antonio Herrera Charlotte Waltert Jonathan Wüst Hugo Ochoa Joel Hofmann & Madina Ishkakova

Sinopsi Ja es tracti d'insectes antiguitats autògrafs o aventures, col·leccionar és una passió. Internet recullen amistats líders estatals recullen arsenals d'armes fundadors de religions recollir els creients i els milionaris recullen les dones d'art i encara més milions. Mai en tenen prou. "Col·leccionistes" es mostra en una forma entretinguda i divertida, on la recol·lecció pot portar.

OTTEHKM CEPORO (6 minuts) Russia

Guió i direcció Alexandra Averyanova. Fotografia Alexandra Averyanova. Muntatge Alexandra Averyanova. So Pavel Levenkov.

Sinopsi Principis del segle 20. Sant Petersburg. Un noi i una noia es troben a l'estació de tren Tsarskoselsky, però se separen uns moments després. Vint anys més tard, la connexió mística porta aquests joves de tornada al lloc on s'havien trobat per primera vegada.

UNEXPECTEDLY(2 minuts) Xipre

V.O. grec (subtítols en anglès)

Direcció Demetra Englezou Guió Lily Michaelides. Fotografia Demetra Englezou. Director d’art Demetra Englezou. Música Olivios Karaolides. Muntatge Demetra Englezou. So Olivios Karaolides. Producció Demetra Englezou.

Repartiment Elena Pricop

Sinopsi Durant els últims dos anys, Xipre ha estat en l'epicentre d'una crisi política i social econòmica cruel. Les persones experimenten els efectes de la crisi en la seva vida quotidiana. Però com ja he dit que la crisi no pot conquistar l'aire del mar, el sol encara més la llum expansiva del nostre país i estem treballant cap a millors dies sense perdre la nostra esperança i el nostre humor ...

EUGENIA (14 minuts) Israel

Guió i direcció Deborah Cywiner. Fotografia Shay Habari. Director d’art Deborah Cywiner. Animació Deborah Cywiner  Música Alejandro Goldberg and Angeles Casares. Muntatge Jennifer Cywiner. So Alejandro Goldberg i Angeles Casares. Producció Salman Studio.

SinopsiEugenia una pobre costurera no tiene futuro. No tiene nada mas que una vieja maquina de coser y una muñeca de trapos. En su pequeña casa de madera ella cose constantemente del amanecer hasta el anochecer sin ninguna esperanza. Fue un tonto error o el destino mismo que tomo Eugenia desprevenida dejandola sin leñas para el fuego una fria noche. Es solo en el bosque embrujado donde ella puede encontrar lo que la salvara...

IMAGE (4 minuts) Iran

Guió i direcció Yousef Jafary. Fotografia Abbas Shirmohammadi. So Mohsmmsd Repartiment Donya Bagherifar.

Sinopsi La imatge és com un documental - animació, curt, en la imaginació d'un nen a partir d'una de les col·leccions de segells iranians.

AROSAKE CHINIYE BABA (15 minuts) Iran

Guió i direcció Ali Zare Ghanatnowi. Fotografia Mohamad Hadi Sobhanian. Música Farzad  Ghobadi Nejad. Muntatge Ali Zare Ghanatnowi. So Alireza  Rahnema. Producció Ali Zare ghanatnowi.

Sinopsi Una jove reconstrueix esdeveniments que van conduir a l'empresonament del seu pare i d'execució utilitzant ninots construïts per la seva mare. La jove es venja del guàrdia de la presó.

HIKI (4 minuts) Marroc

Guió i direcció Réda Sabile. Director d’art Imane Khattabi. So Amine  Moussabbir.

Sinopsi Hiki és un jove Hikikomori asmàtica (algú que mai surt de casa). Passa els seus dies en silenci mirant animis i llegint mànigues. Un dia, es va trencar accidentalment al seu inhalador pel que es va veure obligat a enfrontar al seu major temor bruixa està sortint.

FUGA ANIMADA (4 minuts) Brasil

Guió i direcció Augusto Roque.

Sinopsi Un animador 2D tradicional i el seu personatge, entren en un conflicte lluitant a través d'exercicis d'animació, fins que el ninot abusa i escapa a l'exterior del paper. Les persecucions entre creador i creat desenvolupa unes extravagants situacions. 

PANDY (12 minuts) República Txeca

Direcció Peter Badac. Guió Matus  Vizar. Música Ink Midget. Muntatge Matej Samal. So Milos Hanzely.

Sinopsi Després de milions de generacions que tenen una bona oportunitat d'esdevenir una altra espècie extinta. Però un dia, un primat molt actiu anomenat l'ésser humà els va trobar i es va convertir en un peó en el joc de l'home.

 

 

 

 

 

MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA 

Carrer Sant Pere 1. #Rambla. Figueres.