31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

FESTIVAL DELS INFANTS. Teatre Municipal

TEATRE MUNICIPAL Plaça del Vi 1 Girona

Especialment per a nens de 7 a 13 anys.

Dimecres 16 de julol, a les 11h del matí

KIKA SUPERBRUJA, EL VIAJE A MANDOLAN

Director: Harald Sicheritz. Autor: KNister. Interprets: Alina Freund, Tanay Chheda, Pilar Bardem. Durada: 91 minuts. Produida: per Julia Steinweg per a la Disney

El tron ​​de Mandolan té una maledicció. Això és un gran problema per al Gran Visir Guliman que té l'ambició de ser el pròxim rei de Mandolan. Com el seu mag Abrash no és capaç de treure aquesta maledicció del tron, Guliman crida a Kika (Lilli) perquè l'ajudi a alliberar el tron. Però la superbruixa no es deixa prendre el pèl: Kika percep la conspiració. Amb l'ajuda del petit drac Héctor i Musa un espavilat noi hindú, Kika supera totes les aventures que li passen amb excel · lent fins que aconsegueix alliberar a l'autèntic rei de Mandolan perquè pugui tornar a la ciutat amb la seva gent i que el poble s'alliberi també del tirà Guliman.

Dijous 17 de juliol, a les 11h del matí

ROVELLÓ, EL SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU

70 minuts

Director: Antoni D'Ocon. Basat en les obres de Josep Vallverdú. Dibuixos animats.

Una història d'amor basada en el clàssic de William Shakespeare "El Somni d'una Nit d'Estiu".

El nostre estimat gosset Scruff està decidit a evitar que la seva bella núvia Pedigrí sigui aparellada, per obligació, amb un Gran Danès.

Així que decidirà escapar-se amb ella i amagar-se al bosc per així eludir la unió ... però desgraciadament quedarà encantat per una màgica flor que apareix només durant la nit més llarga de l'any, la de la revetlla de Sant Joan.

Divendres 18 de juliol, a les 11h del matí 

DIBUIXOS ANIMATS 

Curtmetratges del Festival de Cinema de Girona.

Una selecció del curtmetratges d'animació, escients per a nens.