31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

GIRONA CURTMETRATGE

GIRONA FICCIÓ

3 NOCHES (6 minuts) Girona

Guio i direcció Toni Cors

Fotografia Martín Gonzàlez Damonte Muntatge Toni Cors  Música Toni Cors

Repartiment Dani Lagi, Enric González, Montse Martinez, Toni Cors.

Sinopsi  Les nits poden ser llargues i esgarrifoses quan es pateix d'insomni.  Una terrorífica comèdia on un escriptor deixa volar la seva imaginació després de tres nits sense dormir.

 

30 SEGUNDOS (8 minuts) Lloret de Mar

Direcció Javi Muñoz. Guió José Luis Montesionos Fotografia Aitor Echeverría. Música Hedamusic Muntatge Mayte Hernández & Óscar Mibelli. So Ferran García. Producció Javi Muñoz. Gènere Drama

Repartiment Daniel Louzao

Sinopsi Daniel porta mitja vida lluitant per una vida normal. No obstant això, és l'altra mitja, la que el té enganxat. Després de molts anys compaginant sap que ha arribat el moment de triar una de les dues. El problema és que després de tant de temps la decisió no serà fàcil. Gens fàcil.

400 KM 20 minuts. Girona

Guió i direcció Miquel Casals

Fotografia Quim Güell. Muntatge Miquel Casals. So Edu Baztán. Producció Miquel Casals i ERAM Medialab.

Repartiment Anna Ferran i Raül Tortosa

Sinopsi Road movie experimental filmat sense guió i basat en la improvisació dels actors. Karen és una jove psicòloga que després de passar per un fort i dur trauma personal intenta refer la seva vida. Ha vist reduïda la seva jornada laboral a molt poques hores amb el que no es pot permetre pagar el lloguer. Per a això decidirà acceptar una feina una mica arriscada però ràpida i molt ben pagada, transportar una petita partida de cocaïna a 400 quilòmetres de distància. Però per la seva sorpresa, Marc, el noi que la portarà fins al seu destí és un antic pacient de la seva consulta.

ALEX (15 minuts) Calella de Palafrugell

Guió i direcció Laura Garcia Alonso. Fotografia Manuel Ruiz. Director d’art Oian Arteta. Música Maik Maier. Muntatge Felipe Bravo. So Albert Palou. Producció Carlos Sebastián Victoria. Gènere Drama

Repartiment Greta Fernández, Mónica López, Laia Marull, Txell Aixendri

Sinopsi Alex va ser adoptada en néixer. Ara que és major d'edat, la seva mare biològica ha acceptat conèixer-la. Es debat entre deixar passar aquesta oportunitat o descobrir per fi qui és, enfrontant a la por a perdre alguna cosa valuosa en aquest viatge.

BYE BYE CARROTS (3 minuts) Girona

Guió i direcció Artur Baixauli Zamorano. Fotografia Artur Baixauli Zamorano. Director d’art Baixauli Zamorano. Música Emilio Ramiro. Muntatge Artur Baixauli Zamorano. So Artur Baixauli Zamorano. Producció Artur Baixauli.

Repartiment Montserrat Muñoz Cañizares, Valentín Merino Sanchez, Carlos Porxas Gallego, Emilio Ramiro, Joan Porxas Gallego, Artur Baixauli Zamorano.

Sinopsi En un món on totes les persones sempre van amb una pastanaga a la mà un dia apareix algú amb un pebrot.

CASSÀFANTASMES (3 minuts) Girona

Direcció, fotografia i muntatge  Ester Bertran. Guió i interpretació  Natàlia Gallart, Ana Mosquero, Hugo Neiva, Núria Picolo, Maria Griñó, Anna Cañigueral i Ester Bertran.

Sinopsi  Un grup de reporters passaran la nit a una fàbrica abandonada per  intentar resoldre el misteri que amaga.

DIRTY DISHES (10 minuts) Girona

Guió i direcció Francesc Rosado Yáñez. Fotografia Marc Surià. Director d’art Raquel Bosch Roura. Música Alex Boix i Carrasquilla. Muntatge Francesc Rosado Yáñez Marc Surià i Oriol Valentí. So Mariona Boada. Producció Àlex Boix i Carrasquilla. Gènere Drama.

Repartiment Salvador Román, Yeray Pedret, Mariona Rodríguez i Borja Zambrano.

Sinopsi Carol fa tres dies que hauria d'haver tornat a casa. Després d'intentar comunicar-s'hi i donar-la per desapareguda, el seu pare decideix sortir a buscar-la per ajudar a la policia.

http://dirtydishes.es

ESPANTAVIDAS (4 minuts) Blanes i Cordova

Guió i direcció José Antonio Campos Aguilera. Fotografia Héctor Perotas. Director d’art Sandra Rosell. Música David Ferrero. Muntatge José Antonio Campos. So David Ferrero. Producció Ainhoa del Castillo para DLEP producciones. Gènere Comèdia dramàtica.

Repartiment Alba Ferrara, Santiago Molero, Pablo Barquilla, Javier Fadon y Gema Recio.

Sinopsi Uns anys després Jaume ha trobat una nova feina ara és un espantaocells.

EVERYBODY HAPPY (16 minuts) Sant Miquel de Cruïlles

Direcció Martín Huber. Guió Martin Huber  (idea original de Martin Huber y Charles Caunant) Fotografia Paul Rigert. Música Noel Nicolau. Muntatge Martín Huber. Producció Paul Rigert. Gènere Comèdia.

Repartiment Daniel Rabeteaud, Ludwig Huisgen, Martin Huber, Pepe Carmona

Sinopsi En una platja de la Costa Brava, un banyista ven als turistes, els trossos de fusta llançats per la marea, que a la matinada dos treballadors municipals han apilat en una vora. 

HOGAR HOGAR(18 minuts) Lloret de Mar

Direcció Carlos Alonso. Guió Fernando Polanco arlos Alonso Fotografia Maria Codina. Director d’art Guille F. Santana. Música Rectangle Babel. Muntatge Felipe Bravo. So Laia Casanovas. Producció ESCAC Films. Gènere Drama fantàstic.

Repartiment Leticia Dolera, Eduard Buch,  Oliver Albert, Jesús “Xus” Jiménez.

Sinopsi Bea i Alan viuen en un búnquer. Ella vol tenir un fill. Ell no. Viuen refugiats d'un exterior apocalíptic condemnats a entendre. Arriba el dia en què les reserves de menjar s'esgoten i la parella ha de enfrontar a una temuda i ineludible situació: sortir a l'exterior.

IAIO (9 minuts) Vilopriu

Guió, direcció i muntatge Eva Navarro i Kike Martínez. Fotografia Roberto Escudero y Froilan Frugilde. Producció Caricaco Films. Música de llibreria Lady Emz y Simo Orfila, i la Orquesta Philarmonica de Gallicia. Edició de so Ricardo Gonzalez.

 

Repartiment Maria Valette, Gus Guilera, Albert Vidal.

Sinopsi  El film mostra la forma de guanyar diners abusant de la solitud en què es troba molta gent gran.

INVITO YO (8 minuts) Girona i Pineda de Mar

Direcció  Ana Velasco. Guió Mar Pastor. Fotografia Andreu Santiago Anna Velasco. Director d’Art Albert Isamat. Muntatge Joana Magureanu

Repartiment Núria Borràs i David Estany

Sinopsi Una jove parella Laura (Núria Borràs) i Enrique (David Estany) es troben celebrant el seu aniversari en un restaurant de luxe la manca de complicitat provocarà una cita inesperada.

JAQUE MATE (3 minuts) Ullà

Guió i direcció Marcel Tomàs. Fotografia Carles Sánchez Real. Directora d’art Susana Lloret. Música Mr. Mit (Carles Serras). Muntatge Carles Sánchez Real y Antonio Sánchez. Producció Susana Lloret, Cascai Films, Zinekuanon.

Repartiment Marcel Tomàs, Nanu Ferrari.

Sinopsi Dos jugadors un tauler d'escacs i unes peces. Juguem?

LA GUITZA (7 minuts) Girona

Direcció i muntatge Ester Bertran

Guió Ester Bertran i Berenguer Costa.

Fotografia Nuri Aguilar, Ester Bertran

Repartiment Hugo Neiva, Natàlia Gallart, Albert Mialet, Jordi Victori, Ivan Lorca.

SinopsiTroben un home mort al mig del prat i el xèrif haurà d’esbrinar qui ha estat el seu assassí.

LA LLEGENDA DE SAN JORDI (45 minuts) Banyoles.  

Direcció Orna. Guió Orna i Noemí Piedras Fotografia Aniol Pla-Giribert Director d’art Carla Triadú. Música Els Berros de la Cort i Ensemble Athenea Trobadors. Muntatge Arnau Hernández. So Arnau Olivé. Producció Carla Figueres. Gènere Drama històric

Repartiment Jordi Subirà, Ferran Frauca i Jasmina Garcia

Sinopsi Un regne pròsper, en declivi. Un rei just, la seva única filla i tot un poble sotmesos per un drac. Un cavaller errant disposat a entregar la seva vida a canvi de res. Una història fantàstica, plena de grandesa, d'amor i de solidaritat.

Orna i Noemí Piedras uneixen personatges carismàtics, paratges de gran bellesa i una banda sonora hipnòtica per donar força i profunditat a una llegenda antiquíssima que mai no ha deixat de ser explicada.

Ambientada en comarques gironines en l'època medieval, amb música dels segles X-XIV a càrrec d'Els Berros de la Cort, Ensemble Athenea Trobadors i Maria Laffitte.

LA OTRA CENA (13 minuts) Amer

Guió i direcció Albert Blanc.

Repartiment José Maria Blanco,

Sinopsi És Nit de Nadal i l'exèrcit recorre els carrers de la ciutat en ruïnes. Alguns supervivents aconsegueixen fugir. Només un ancià insisteix a quedar i tornar a casa per sopar.

LIGHTS (6 minuts) Girona

Guió, direcció fotografia, muntatge, so, música Javier García

Producció Javier García i Elisabet Assens

Repartiment Sergio Arróspide, Elisabet Assen,Manuel García, Núria Matas, Jordi Pereira, Gerard Villar.

Sinopsi Un empleat d'oficina és acomiadat. Mentre recull les seves coses comença a notar que alguna cosa no va bé al seu voltant.

LLÀTZER (20 minuts) Girona

Guió i direcció Mateu Ciurana. Fotografia Laia Font. Director d’art Mireia Lluch Bramon. Música Gennady Dzubenko interpreta Pyotr Ilyich Tchaikovsky. Muntatge Laia Font. So Albert Sánchez. Producció Mateu Ciurana. Gènere Drama

Repartiment Martí Perafarrer, Mariona Ginès, Martí Alegret.

Sinopsi Un adolescent evita que un suïcida es llanci per un barranc de la costa. l'home

desconcertat baixa a la platja i es veu immers en un món cinematogràfic en blanc i negre que li recorda la pel·lícula "El Setè Segell" d’Igmar Bergman. La Mort i ell tindran una conversa sobre el sentit de l'existència.

MARINADA(23 minuts) Girona i Barcelona

Guió i direcció Joan-Marc Zapata. Fotografia Alex Pizzigallo. Director d’art Maria García. Muntatge Joan-Marc Zapata. So Martin Vind Zattersen. Producció María Jose García Fernández. Gènere Drama.

Repartiment Pep Cruz, Roger Zanuy, Gloria Gimé

Sinopsi Alberto torna a la casa del poble per passar 4 dies de vacances amb el seu pare després d'haver passat els darrers 6 mesos sense veure-ho.

MEETING WITH SARAH JESSICA (20 minuts) Portbou i Valencia

Guió i direcció Vicente Villanueva. Fotografia Angel Amoros. Director d’art Clara Ibarrola. Música Julio de la Rosa. Muntatge Rafael Medrano y Teresa Font. So Carlos Bonmati i Alex F. Capilla. Producció Igor Gómez, Vicente Villanueva. Gènere Drama

Repartiment Montserrat Roig de Puig, Inma Cuevas.

Sinopsi Dori per fi va complir el seu gran somni: sopar amb la seva actriu preferida.

MI REALIDAD (14 minuts) Girona

Guió i direcció Carlos Ocho. Fotografia Carlos Ocho. Música Héctor Paradeda, Hedamusic. Muntatge Carlos Ocho. So Salem Sinnawi. Producció Ocho Films. Gènere Drama.

Repartiment Xavi Mañé, David Marin, Zara Sobral, Itsaso Alonso, Adriana Galo, Albert Bonaventura y Aurelia Fernández.

Sinopsi Xavi és un noi que ha sortit d'una relació de 5 anys i el seu nòvio l'ha deixat. No ho està passant gens bé i decideix recórrer als llibres d'autoajuda per a poder sortir de la seva tristesa... encara que l'ús que li farà potser no és el millor.

MUDANZA (8 minuts) Barcelona i Girona

Guió i direcció Marta Parreño. Fotografia Ricard Fadrique. Directora d’art Marta Roca. Música Víctor Valiente. Muntatge Ricard Fadrique. Gènere Fantàstic.

Repartiment Elena Parreño, Jofre Mateu, Gala Mateu

Sinopsi Alicia i Teo visiten un poble abandonat per fer fotos i passar la nit. Aquest lloc de conte despoblat i envaït per la natura serà per a ella el punt de partida cap a un llarg viatge.

NARCISSE DES POÈTES (27 minuts) Catalunya Nord

Direcció Mathieu Havart. Guió Emmanuelle & Michel Olmo-Cayuela  Fotografia Mahtieu Havart. Música Michel Cayuela. Muntatge Mathieu Havart. Producció Figure Pictures (Valentin Ricart - Mathieu Havart).

Repartiment Valentin Ricart, Arthur Desnoyelles, Emmanuelle Olmo, Manolo Olmo, Évelyne Salomon, Christine Ricart.

Sinopsi Un jove té de salvar el seul amic Narcisista d’un sortilegi causat pel «Narcisse des poètes»

POR ESO NO TENGO HERMANOS

(12 minuts) Barcelona i Girona

Guió i direcció Paco Cavero

Fotografia Ignacio Aguilar. Muntatge Sergy Moreno. Música Ginés Carrión.

Repartiment Gorka Otxoa Antonio Castelo Manuel Burque

Sinopsi Antonio i el seu cunyat Carlos obsessionat pels monstres dels llacs passen un dia al pantà.

Acabarà la seva bucòlica escapada en un drama?

PORCA MISÈRIA (25 minuts) Girona

Guió i direcció Rubén Chapela Orri. Fotografia Rubén Chapela Orri. Director d’art Rubén Chapela Orri.. Música Galago, TreeBait Consortium. Muntatge Rubén Chapela Orri. . So Rubén Chapela Orri. Producció Rubén Chapela Orri. Gènere comèdia satírica

Repartiment Desirée Villahermosa (veïna xafardera), "Dr. Peus D'Porc" (Dr Peus D'Porc), Ánxeles Torres (secretaria), Matthew Mild (alcalde especulador), Lorena Ariza (reportera persistent).

Sinopsi La crisi econòmica està afectant a totes les famílies del país. Fins i tot les de porcs les quals pateixen la discriminació d'una societat hipòcrita. Però tot canvia el dia que una d'aquestes famílies guanya la loteria. Diners porcs i engany són els ingredients principals d'aquesta reflexió humorística sobre rebuig i decadència social interpretada en un format multilingüe. 

REVENANT  (25 minuts) Girona

Direcció  Jordi Arbonès

Guió  Jordi Arbonès. Fotografia i Muntatge  Alan Smithee. Producció  La Junta de Kloaca

Repartiment Ferran Frauca, Abelard Ventura i la nena Rita Moragrega

Sinopsi L'acció del curtmetratge Revenant, de La Junta de la Cloaka, s'esdevé en els carrers de la Girona profunda. Dos germans bessons es troben per fer una partida d'escacs definitiva. Durant el joc sorgeixen retrets de tota la vida. La trobada està marcada pel misteriós assetjament d'un fantasma que ha vingut des del més enllà amb una enigmàtica obsessió. En una atmosfera angoixant, la vida es mostra des de la vessant més terrorífica que qualsevol humà hagi pogut imaginar mai.   

GIRONA DOCUMENTAL

AVI ROAD, L'avi Pepito va anar a la Guerra Civil (26 minuts) Maçanet de la Selva

 

Direcció Daniele Cipolletti i Roser Reyner. Guió Roser Reyner Daniele Cipolletti Fotografia Daniele Cipolletti. Director d’art Daniele Cipolletti. Música Albert Munné i Eduardo Rincón. Muntatge Daniele Cipolletti. So Albert Munné. Producció Teresafilm. Gènere Documental.

Repartiment Josep Reyner, Pep Reyner, Roser Reyner.

Sinopsi Road és una història més de la Guerra Civil. La d'un jove anònim. Un jove de 17 anys que va haver d'anar a lluitar sense saber del tot què feia. Aquest jove sabia escriure a màquina i això probablement va ajudar a sobreviure. Aquest jove només volia tornar a casa amb la seva família i això també va ajudar a sobreviure. Per a dos dels néts del jove no és una història qualsevol. És la del seu avi a qui per fi van decidir escoltar atentament i de qui segueixen els passos amb imatges d'avui i amb un llenguatge senzill oníric i ple d'amor. Avi Road una producció feta sense presses. Un acte d'amor que té el mèrit de connectar amb altres néts i de convidar-los a escoltar atentament als seus avis si és que no ho havien fet i si és que encara tenen la sort de poder fer-ho.

DALÍ EMPERADOR DE L’ACCIÓ (51 minuts) TARRAGONA

Direcció Carles Pitarch i Maria Roig. Guió Carles Pitarch i Maria Roig. Fotografia Carles Pitarch. Documentació Pedro Nogales. Música Xavi de la Salud. Muntatge Carles Pitarch. So Carles Pitarch. Grafisme Jordi Llort Figuerola. Producció Maria Roig, Teresa León i José Carlos Suárez. Productores Juandesafinado Produccions, Aula de Cinema de la URV i Televisió de Catalunya. Gènere Documental

Sinopsi Salvador Dalí va visitar la ciutat de Tarragona ara fa 40 anys, era el 17 d’agost de 1973. El geni empordanès va ser invitat pel consistori per celebrar el bimil·lenari de la ciutat. Aquest fet ens permet endinsar-nos en un aspecte de la obra de Dalí encara poc conegut, el Dalí performer, el Dalí vinculat a l’art més modern i efímer. Aquest fet local es converteix en universal gràcies a la figura de Dalí, un fet que explorem i analitzem amb diversos materials: pel·lícules amateurs d’aquell dia, gravacions d’àudio, fotografies i, sobretot, la veu de testimonis i experts que ens permeten conèixer més l’artista i saber com es vivia l’art més avantguardista en una capital de província sota el règim franquista. 

L’ANTIC HOSPITAL MUNICIPAL DE LA MISERICÒRDIA DE SANT FELIU DE GUIXOLS (47 minuts) Sant Feliu de Guíxols.


Guió i direcció Anna Vicens amb la col·laboració: Toni Ferrer Gallego, Toni Ferrer, Vicens, Judith Albertí, Anna Ferrer Albertí

Fotografia Anna Vicens, muntatge Anna Vicens. Música de llibreria Concerts per a piano de W. Amadeus Mozart i R. Schumann

Amb Anna Vicens i Toni Ferrer a: Marc Auladell, Àngel Jiménez, Carme Palahí Fuertes, Rosa Serra, Jordi Ros, Dr. Francesc Planellas i Antoni Juanalls. Veu en off. Anna Ferrer Albertí.

Sinopsi Un documental explicat per persones que han estat d’alguna manera relacionades amb l’antic Hospital Municipal de Sant Feliu de Guixols, Institució ciutadana que té més de quatre cents anys d’història. Les vivències en èpoques passades fins arribar a l’any 2004 que s’inaugurarà una nova Residència.

L’IMAGINARI DE CIRLOT  (19 minuts) Girona

Guio, direcció, fotografia i muntatge  Ester Bertran. Amb  Lluís Llamas

Sinopsi Descobriment de la figura del poeta, music dodecafònic i inventor del diccionari dels símbols Eduardo Cirlot a través de les seves filles i el seu món imaginari. Ester Bertran el va realitzar pel Festival Pep Sales organitzat per La Penyora cultura

LA FELICIDAD SEGÚN VICENTE FERRER (57 minuts) Torroella de Montgrí.


Direcció Carles Gené Siso. Guió Sergi Torres Fotografia Carles Gené. Director d’art Carles Bonmatí. Música Francesc Gené. Muntatge Jorge Peña. So Marc Cercós. Producció Visiona TV. Gènere Documental

Sinopsi "La felicidadsegún Vicente Ferrer" analitza a través dels que van compartir la seva vida i la seva obra la biografia i el llegat d'un home dedicat als més febles a l'Índia. Un "biopic" documental del cooperant basat en la seva idea de felicitat la seva personalitat inquietuds i contradiccions.

PLA I DALÍ. Fills de la Tramuntana (30 minuts) Cadaqués i Barcelona.

Guió i direcció Medi Terraza Castells. Fotografia Joan Argemí i Medi Terraza. Música Medi Terraza. Muntatge Medi Terraza. So Ines Navarro. Producció ZuuzFilms i Artica Films.

Repartiment Luis Racionero, Antoni Pichot, Francesc Cabana, Josep Valls, Josep Playà, Jaume Subiros i Sebastià Roig.

Sinopsi El documental és un recorregut per diversos paisatges i persones que van conèixer a Josep Pla i a Salvador Dalí. Tot narrant les seves similituds i disparitats. 

SENSE ORGULL (30 minuts) Girona

Direcció Jaume Casas Garcia. Guió Joan Frigola Fotografia Xavier Nogué. Música original Quim Pla i de biblioteca Alban Berg, Gustav Mahler, Ludwig van Beethoven Muntatge Xavier Nogué i David Molero. Gènere Drama.

Repartiment Angelina Casas, Jaume Casas, Joana Sánchez, Miquel Busquet, Joan Baró.

Sinopsi La Sofia i en Jaume són cosins a Girona sense cap contacte familiar. Acaben coneixent-se, recorden l'enfrontament i baralla ideològica entre els seus avis per raons polítiques en temps convulsos del segle XX.

VINE, HI HA COSES QUE VULL QUE VEGIS (33 minuts) Girona

Guió i direcció Antonio Sánchez de la Torre. Fotografia Antonio Sánchez de la Torre. Director d’art Antonio Sánchez de la Torre. Muntatge Antonio Sánchez de la Torre. So Antonio Sánchez de la Torre. Producció Lanaveva i Antonio Sánchez de la Torre Teatre. Gènere Documental. 

Sinopsi Documental que mostra el procés de creació d'una obra de teatre per part d'un grup de persones que en la seva gran majoria mai abans havien fet teatre. Aquest procés de creació neix com a projecte de teatre social realitzat per l'entitat "lanaveva" amb l'ajuda del Centre Cívic de Pont Major i de Pedret els dos de Girona recolzant el desig dels components de l'associació "Afrogironins" també de Girona d'utilitzar aquesta eina per explicar les seves experiències vivències...

GIRONA VÍDEO CREACIÓ

ABRACADABRA   (15 minuts)  Girona - Flaçà

Autoria i realització   Anita Diamond & Ariadna Raventós (guió, direcció, càmera, muntatge, música, interpretació).

Sinopsi Es tracta d'un viatge psicodèlic-còsmic dedicat a Juan Eduardo Cirlot, a partir del que aquest ens ha transmès amb la seva visió de l'art, la vida i l'espai.

Abradacabra era una paraula que el fascinava i a nosaltres també, d'aquí el títol.

AIGUA, FANG, SABA, SANG (12 minuts) Sant Ferriol-Vall d’en Bas-Barcelona

Guió i direcció Duaita Prats. Muntatge Enric Carré. Direcció d’art, fotografia i Duaita Prats. Banda sonora Jordi Prats. Producció TauArt

Sinopsi A través de les imatges i la música, l’autora ens relata els perquès de la seva trajectòria vital, marcada pels seus orígens rurals i per la decisió d’emprendre, ja en la maduresa, el camí de l’art vers l’obra total.

Aquest treball de Duaita Prats és part del seu projecte de recordar-nos les nostres més íntimes connexions amb la natura, i com, en el fons, tot i tots som part d’una mateixa cosa. 

ARI RANDOM IS A HAPPY ARI (6 minuts) Flaçà

Direcció, producció, enregistrament vídeo i so, càmera, direcció fotografia i idea original   Ariadna Raventós de Volart. Amb la col·laboració de la càmera Freestyle de Joan Raventós Vila

Sinopsi L’esperit de l’Ari és Random i ho comparteixo amb vosaltres.

BLINK (19 minuts) Barcelona i Llagostera

Direcció Diego Latorre. Guió Max Miecchi Fotografia Jonathan Soverchia. Música Max Miecchi. Muntatge Paolo Muti. So Sergio Fucchi. Producció Onirikal, Diego Latorre, Joan Ginard.. Gènere Creació

Repartiment Camilla Mazzoni, Michele Zenoni, Gioia Tangherlini, Nicolò Ausili,Peter Šulaj

Sinopsi Lucio és un adolescent introvertit que passa les nits somiant amb Greta, la noia dels seus somnis. A poc a poc, semblant la realitat lletja i les persones que l'habiten irreals, comença a preferir passar l'estona somiant abans que vivint, fins a tal punt que es "enganxa" a tancar els ulls.

EL PALACIO DE PLATA. HOMENATGE A JUAN EDUARDO CIRLOT (8 minuts) Girona

Direcció Belén Fabra. Guió Belén Fabra basat en un poema de Juan Eduardo Cirlot. Fotografia, muntatge i so Belén Fabra. Música Belén Fabra.

Sinopsi Videocreació inspirada en el poema "El palacio de plata" de Juan Eduardo Cirlot. Acompanyades per les paraules de Cirlot, les imatges es transformen en un poema visual, una metàfora, una petita part de l'Univers.

MILLS PAPIER MACHÈ (11 minuts) Sant Antoni de Calonge

Guió i direcció Maria Salgado Gispert. Coreografia Diego Tortelli, Mattía Russo Fotografia Juan de Andrés. Música Francisco Musullén & Luis Elices. Muntatge Maria Salgado. Producció Francisco Ruiz Musulén. Gènere Dansa

Repartiment Elisabet Biosca, Dan Vervoort, Mattia Russo.

Sinopsi De la terra sembrada creix el blat verd, l'amor neix, l'amor creix.

El blat groc es sega i el camp torna a ser terra, l'amor mor.

OCULUS CAT(3 minuts) Girona

Guió, direcció i tota la creació artística i musical ANITA DIAMOND

Sinopsi Oculus Cat, que vol dir Ull de Gat.

Visions d'un gat, transmeses telepàticament a un humà, a través del camp mòrfic.

 

GIRONA MUSICAL

MARIONA AUPÍ, PEDRALBES (3 minuts) Banyoles i Barcelona

Guió i direcció Peinga Rayo. Fotografia Jordi Mazipe. Director d’art Peinga Rayo. Música Mariona Aupí. Muntatge Peinga Rayo. So Mariiona Aupí. Producció El Destino. Gènere Musical

Repartiment Mariona Aupí, Cristina Garrote, Peinga Rayo, Ivan Mar Fierro Fernando Gonzalez Aliosha Quoos

Sinopsi Peinga Rayo ha dirigit "Pedralbes" en un escenari i personatges surrealistes que convivent junts en una casa deshabitada. La Patrona (Mariona Aupí) La Niña Rara (Cristina Garrote) els ulls súbdits i servents (Ivan Mar Fierro Fernando Gonzalez Aliosha Quoos) i un amigable fantasma de llençol blanc l'únic amic de la Niña Rara (Peinga Rayo).

Programa en construció. Es reserva el dret a modificar el programa.