31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

FESTIVAL DELS INFANTS

 

CASA DE CULTURA DE GIRONA Plaça Hospital 6, Girona

Dijous i divendres, 1 i 2 d'octubre de 2015 a les 10h del matí

 

En aquesta secció internacional es podran veure dotze pel·lícules, fora de competició, de cinema dedicat als infants, perquè els nens també puguin trepitjar la catifa vermella i aprendre el camí d’anar cap al cinema, d’un cinema que potser té una estètica diferent i un intencionat discurs que no els pot deixar indiferents.

PRINCESA CHINA  4’ ESPAÑA

Fotograma de la pel·lícula

Direcció Tomás Bases

Sinopsi Una gata siamesa va ser en la seva vida anterior una nena normal i corrent i abans una princesa xinesa i abans una mare de família i abans una lleona i abans ... La roda de la reencarnació ens transforma al llarg dels temps a tot tipus d'éssers. Néixer i morir per tornar a néixer.

THE RIGTH WAY  4’ ESPANYA

Fotograma de la pel·lícula

Direcció, guio, producció, animació i muntatge Emilio Yebra. Música 

Sinopsi A la natura hi ha situacions que ocorren una vegada cada molt de temps. En THE RIGHT WAY diverses d'aquestes situacions ocorren en un mateix dia i en un espai comú. L'home no es veu, però la natura ens mostra comportaments humans.

BALLOON BIRDS  1’ SUISSA

Fotograma de la pel·lícula i la directora MAJORLAIN PERRETEN

Direcció Marjolaine  Perreten

Sinopsi La (molt) breu història de dos ocells balloon, reunits entre si per primera vegada, fins que un altre...

HOY ES SOLO PARA TI  5’ ESPAÑA

Fotograma de la pel·lícula

Direcció Sonia Estévez Fernández Música Miquel Xarau

Sinopsi Quan es fa un regal, qui regala a qui? ¿Riu sempre millor el que riu l'últim? El pastís està sempre molt ric, això segur.

JUAN Y LA NUVE  14’ ESPAÑA

Fotograma de la pel·lícula

Direcció Giovanni Macceli Guió Susana López Rubio Fotografia Giovanni Macceli  Muntatge Giovanni Macceli Direcció d’art Giovanni Macceli

Sinopsi Joan és un nen que no té amics. El Núvol és un núvol que no té amigues núvols. Es troben i es fan amics. Però Juan creix i es perd en el món gris dels adults.

HI! I’M NEW  4’ ESPAÑA

Fotograma de la pel·lícula

Direcció Mario Serrano  Guió Lucía Benavente, Ángeles Amaro, Javir Gonzalez-Mohino i Borja Arrufat Música  Siete Pulgas Records Muntatge Víctor L Pinel, Mario Serrano Productora Esdip produccions. Emilio de la Rosa

Sinopsi Què és el pitjor que et podria passar el primer dia de treball si ets un T-Rex?

300.000 DOLLARS  3’ SPAIN

Fotograma de la pel·lícula

Direcció Mario Serrano Guió Mario Serrano i Juan Manuel M.Fotografia Jorge San Martin Música 7 Pulgadas Records Animació Santiago Velez, Sergio Pereira, Manuel Rincó. Productora ESDIP PRODUCCIONES.

Sinopsi  Un tren carregat de diners creua el desert custodiat pel propietari i els seus homes. Tot apunta que tindran un viatge tranquil, quan de sobte alguna cosa pertorba el seu trajecte. Un grup de malfactors irromp al tren amb intenció de robar, o potser no?

El Festival, per la naturalesa del seu esdeveniment, té dret a modificar el programa en qualsevol moment.

Tota modificació s’intentarà anunciar en tots els medis possibles prioritzant, aquesta web.