31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

OPENING

Acte d'obertura del Festival amb la presència dels artistes, institucions, esponsors que propicien el festival, amb catifa vermella, photocal, cotxes de luxe, sessions de foto, música i festa..

 

Dimecres 30 de setembre de 2015. 20:00h

CINEMES ALBENIZ per la Plaça de la Independència,10

ÁNGELES 17’ BUENOS AIRES – CATALUNYA (Girona)

Fotograma de la pel·lícula i el seu director PABLO PINTOR

Guió i direcció Pablo Pintor. Fotografia Pablo Pintor Direcció art Paula Molina. Gènere Drama-poètic

Repartiment Martí Peraferrer.

Sinopsi En un viatge oníric i surrealista un home travessa una ciutat poblada per ninots que conversen entre si. Extracte sonor d'un radi teatre de Bs. As. Dels anys 60.

En el seu passejar l'home té una última trobada amb Àngels, la "dona-nina" que tant buscava, encara que això no el farà escapar del seu destí inexorable: tornar a la vidriera d'on va sortir.

WARHOL  19’ REGNE UNIT i ESTATS UNITS

Fotograma de la pel·lícula i el seu director ADAM ETHAN CROW

Direcció Adam Ethan Crow  Guió Adam Ethan Crow  Fotografia Stuart Nicholas White Música Pete Jones Muntatge Sara Galvo Direcció d’art Ton Johnson Gènere Documental d’art Productora Ditto Films

Repartiment Corey Johonson (Dave Dawson)  Dar Dash (Lockwood) Francesca Di Sica (Elena).

Sinopsi Warhol és una mirada commovedora als mitjans de comunicació. Shock-jock de Dave Dawson excepció quan es rep una trucada d'un nen pretenent ser un criminal. No obstant això, quan algú irromp a la casa de l'adolescent, Dave intenta elevar qualificacions encoratjant el nen a afrontar el lladre viu en l'aire.

FROLLEING FRAPPÉ  17’ ALEMANYA

Fotograma de la pel·lícula i la directora VANESSA AAB

Director Vanessa Aab

Fotografia Thomas Mauch. Música Matthias Becker. Muntatge Vanessa Aab. Producció  Vanessa  Dr. Aab

Repartiment

Sinopsi Franz i Greta estan profundament enamorats l'un de l'altre, tot i que són cosins i convencions socials prohibeixen a actuar en el seu desig i sentiments per l'altre. En la tradició dels anys 20 el cinema surrealista de la línia entre els somnis i la realitat desenfocament.

RECORTEN  3’ ESPANYA – CUBA

Fotograma de la pel·lícula i la directora BEBÉ PÉREZ

Direcció Besa Pérez Guió Bebé Pérez Fotografia Celia Benavent Muntatge Sergio Sanus Gènere comèdia Productora Bebe Films

Repartiment César Tormo.

Sinopsi Curtmetratge que posa de manifest la cruel realitat contemporània, però amb l'encert de l'enfocament d'humor com a únic camí per denunciar, ridiculitzar i avergonyir els responsables d'aquesta situació.

SUPERHÉROES 5’ CATALUNYA (Girona)

Fotograma de la pel·lícula i el director MARCEL TOMÀS

Direcció Marcel Tomàs Guió Marcel Tomàs Fotografia Carles Sánchez Real Música Sr. Mit Carles Serras Muntatge Antonio Sánchez, Carles Sánchez Real Gènere Comèdia Productora Susana Lloret, Cascai Films, Zinekuanon.

Repartiment Marcel Tomàs, Marc Bernatallada, Jordi Subirà.

Sinopsi Parodia de dos superherois del Cinema prenent una copa en un Bar. 

DIÒGENES, EL GOS 15’ CATALUNYA (Girona)

Fotograma de la pel·lícula amb GERARD QUINTANA

Direcció Mateu Ciurana Guió Mateu Ciurana Fotografia Gerard Tarrats Música Albert Bosch Muntatge Laia Font Direcció d’art Mireia Lluch Bramon Gènere Drama Productora VEINALIA PRODUCCIONS, SLU, Mateu Ciurana

Repartiment Gerard Quintana

Sinopsi El filòsof Diògenes porta una vida absolutament austera. Passa al seu temps provocant al poder establert i fent reflexionar als seus conciutadans. Un dia rep notícia que el jove príncep Alexandre visita la ciutat. El curt és una transposició als temps actuals de cèlebre trobada entre Diògenes de Sinope i Alexandre Magne a la Grècia clàssica.

Veure tràiler >>>>

DANIEL 19’ ISRAEL 

Fotograma de la pel·lícula i el seu director ROY ETTINGER

Direcció Roy Ettinger Guió Roy Ettinger Fotografia David Rudoy y Yaniv Linton Música Stone of tears Muntatge Thalia Hoffman Direcció d’art Sivan Tzeelon Gènere Drama Productora Nine-2-Five Productions

Repartiment Yoav Tuboul, Noa Koller, Shiri Amit, Daphna Rechter

Sinopsi  Yoav intenta acostumar-se al seu nou estatus: Un pare. Ho intenta, sense gaire èxit. una trobada amb una antiga amor seu li facilita l'opció de deixar-ho tot i desaparèixer o potser sentir per primera vegada un pare. Que serà?

TRÀILER DE DOCTRINA 5’ CATALUNYA (Port de la Selva)  

Fotograma de la pel·lícula i el seu director JOAN FRANK CHARANSONNET

Guió i Direcció Joan Frank Charansonnet Fotografia Joan Frank Charansonnet Música Ricardo Boya Muntatge Rubén Vilchez i Joan Frank Charansonnet Direcció d’art Joan Frank Charansonnet Gènere Drama Productora Dejavu Films.

Repartiment Jordi Reverté, Efren Casas, Dani Bernabé, Alba Lòpez, Montse Ribadellas, Susanna Plana, Elena Codó ,Miriam Macias, Manel Solàs, Alaïn Chipot, Abu Ali,  Xavi Prat, Alba Torres, Neus García,Dani Morcillo, Julia Hernández, Monica Corral, Cristina Alvarado, Tekle.

Sinopsi  Doctrina "El pecat original i la reinserció" aborda l'anul·lació de la doctrina Parot a través de la història d'un violador i assassí en sèrie que porta vint anys a la presó i surt en llibertat gràcies a l'anul·lació d'aquesta jurisprudència. Víctor Ribas, un assassí en sèrie que fa més de vint anys que està empresonat rep la visita de Santiago Girbau, un periodista i ex-corresponsal de guerra a l'Orient Mitjà que té l'encàrrec de publicar un article sobre la vida del reclús. L'espectador podrà realitzar un dur viatge al passat del nostre protagonista recorrent els moments més impactants de la seva vida , alhora que seguirà activament la seva posada en llibertat i la seva arribada a un petit poble de la costa brava, on s'obrirà un debat social sobre la reinserció social. Doctrina també tracta de manera secundària altres temes d'actualitat com són el terrorisme del jihadisme islàmic i la violència de gènere.

BÊTE NOIRE 18’ FRANÇA 

Fotograma de la pel·lícula i la seva directora STÉPHANIE CARRERAS

Guió i Direcció Stéphanie Carreras i Philippe Pujo.

Repartiment Felix Moati, Patrick Pineau, Muriel Combeau, Yohan Manca i Mar Sodupe.

Sinopsi  Nicolas viu a Pertús, a la frontera franco-català en el qual treballa al bar del poble que tenen els seus pares. Rutina, complicada relació amb el seu pare i d'un desig d'empènyer a prendre una decisió important.

Tràiler 

El Festival, per la naturalesa i característiques del seu esdeveniment, té dret a modificar el programa en qualsevol moment. 
Tota modificació s’intentarà anunciar en tots els medis possibles prioritzant a www.gironafilmfestival.com