31è GIFF del 24 al 28 de setembre al de 2019 EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN
31è GIFF  del 24 al 28 de setembre al  de 2019                                                   EL TALENT ÉS EL MOTOR DEL MÓN

WEBSÈRIES

OPENING // CURTS // DOCUMENTAL // EXPERIMENTAL // D.O. // WEBSÈRIES // VIDEOCLIPS // JEWISH // HANDICAPPED // INFANTS // COSTA BRAVA - CLAUSURA // FICGLB

13mil

6’ // Barcelona
Direcció i guió Marc Fàbregas Producció Laia Andreu Fotografia Andreu Rojas So Ferran Mosquera i Agnés Anton Música Joan Navarro
Repartiment Octavi Pujades, Thais Buforn, Júlia Creus, Alicia G. Reyero, Zaida Fornieles, Rafaela Rivas, Elsa Anka, Berta Brau i Yolanda Sikara.

Sinopsi "Hola! Què tal? Com va tot? Em dic… És igual perquè tothom em coneix per 13mil, que es diu que és el número aproximat de dones amb les que se n'ha anat al llit Warren Beatty… Jo no arribo a les xifres del mestre, però no em puc queixar… Però no és d'això del que us vull parlar. A veure… Tinc 45 anys i vull assentar el cap, tenir parella, nens, formar una família. Però sóc un gigoló, escort, prostitut o com diuen a l'Amèrica del Sud, “tinieblo” o “prepago”… Buscaré entre les meves noves clientes i intentaré recuperar aquelles amb les que hi va haver, podria dir-se, connexió… M'acompanyeu en el viatge?"

Apanyats

21’ // Barcelona
Direcció i producció Hector Mas i Adrià Espí Fotografia Lluís Ferrer So Joan Losada, Sofia Acri, Pablo Bonelli Música Joan Losada Edició Martí Pavia i Hector Mas Art Martí Pavia
Repartiment Hector Mas i Adrià Espí
Sinopsi "Apanyats" narra les peripècies d’Hector Nabís, un manetes egoista sense coneixements audiovisuals, que intenta fer-se famòs a Internet realitzant una sèrie de vídeos tutorials d’ínfima qualitat sobre bricolatge i manualitats. Per fer-ho somet sense miraments al seu únic amic i company de pis Aleja Morín a tot tipu d’aberracions i hulmiliacions sense que aquest oposi resistència. 

 

Crisis cartoons

3’ // Astúries
Fet ínegrament per Javier Baldó

Sinopsi “Crisis Cartoons” és una sèrie d’animació que, a través dels seus sketches i episodis autoconclusius, mostra una visió satírica de la societat mentre experimenta amb diferents estils visuals. 

 

Cruzando el sentido

12’
Direcció Iván Fernández de Córdoba 
Sinopsi L’Alonso és un jove que creua Espanya des de València fins a Galícia amb el seu monopatí com a únic mitjà de transport. La carretera l’obligarà a creuar-se amb personatges que cambiaran la seva vida i aniran descobrint el motiu pel qual sealitza aquest curiós i extrany viatge. 

 

Dos más dos cinco

6’ // Madrid
Direcció, producció i guió Isabel Coll Direcció i producció Marta Miró Fotografia Isabel Ruíz Edició Irlanda Tambascio Música Eva Chamorro i David Berberia So Jaime Braid Art Juan Jaap
Repartiment Cristina Rodrígez, María Vigil, Carmen Flores, Marta Flich, Julián Teurlais i Natalia Braceli
Sinopsi Tres amigues (de 30-40 anys) viuen juntes. La Cristina és lesbiana. L’arribada d’una nova inquilina també lesbiana li trastocarà la vida. 

El Ramon de les olives

5’ // Barcelona
Direcció i guió Carmen Marfà i Yago Alonso Realització Christian Moyes So Efrem Carbó i Raul Arias Música 
Marc Lloret i Dani Vega
Repartiment Biel Duran, Roger Batalla i Pau Vinyals
Sinposi 
Tres nois de Barcelona, d’uns vint-i-molts, creuen que poden fer-se un lloc al panorama musical català amb el seu grup de música “El Ramon de les Olives”. Tenen tots els ingredients per triomfar. Són de gràcia, compren l’Ara i escriuen les cançons en gastades moleskines. Segueixen la moda de no seguir la moda, i es creuen d’allò més originals. S’assemblen molt, potser massa, a cantants d’altres grups com Mishima o Manel, cosa que mai reconeixerien. El Ricard, el Joan i el Pol saben on volen arribar i com aconseguir-ho. Només han de seguir el full de ruta que han seguit la resta de grups. Si altres ho han aconseguit, per què ells no?

Lara love

6’ // Girona
Direcció, edició i art Eva Duran Producció Gina Xifra Fotografia i animació Sergi Blanch So Mònica Roca
Repartiment Marta Ros i Sergi Blanch (veu)
Sinopsi La Lara, una jove desesperada per trobar l’amor, decideix documentar la seva búsqueda. Però no es comformarà amb qualsevol cosa. Intentarà trobar l’amor d’una manera casual recorrint a qualsevol mètode que s’allunyi de les xarxes socials i les pàgines de cites. Ho aconseguirà?

 

PIB - Producto interior bruto

9’ // Galícia
Direcció, producció i edició Mighele de Currás Fotografia i so Rubén Cao Música Zoran Djukanovic Art Alba Gómez 
Repartiment Héctor Casas i Alfonso Míguez
Sinopsi Com un cubata de desinfectant amb Bitter kas, PIB mescla en (sobre)dosis exactes costumbrisme psicodèlic amb surrealisme cotidià. En Richi i en Max són els quies d’aquesta particular selva de l’Interor, on les Bèsties-burres més grans són ells. Però en aquest hàbitat lisèrgic no semple es compleix la llei de la selva. La brutalitat i els seus Productes derivats són els principis actius en aquest viatge als confins de l’absurd. 

 

Rubia en apuros

20’’ // Madrid 
Direcció, guió i edició Cristina G. Abril Producció Cristina G. Abril i Sany Climent Fotografia Carmen Agulló Art Sany Climent So Begoña Sáez
Repartiment Cristina G. Abril, Matilde Gimeno, Enrique Uhalte, José Carlos Fernández, Jorge Aznar i Carol Andrés 
Sinopsi "Rubia en apuros" és una web sèrie d’episodis molt curts, el fin conductor dels quals és el personatge protagonista: una noia maldestre i rossa que afronta situacions absurdes i incòmodes. 

 

 

Venga monjas 

Dos Salaos en Modo Random - Origins

8' 

Direcció Xavi Daura i Esteban Navarro Càmera Néstor F. So Juan González
Repartiment Xavi Daura, Esteban Navarro, Berto Romero, Carlos de Diego, Alba José.

Sinopsi Al 1989 es va celebrar la gran reunió del càrtel del berenar per decidir com serien els berenars de la dècada dels 90, va ser la guerra de la sal contra el sucre i l’origen dels Dos Salaos.