29è Girona Film Festival del 27 al 30 de setembre de 2017 EL TALENT SOM EL PODER
29è Girona Film Festival  del 27 al 30 de setembre de 2017EL TALENT SOM EL PODER

FESTIVAL DELS INFANTS

RESERVA D'ENTRADES PER ESCOLES I GRUPS

Els nens poden participar de jurat.

 

Les ESCOLES o GRUPS que volgeu reservar per venir a les projeccions del Festival dels Infants, ompliu la fitxa que trobareu aqui... RESERVA >>>

El Festival dels Infants, és un secció de cinema infantil on oferim als més petits la gran oportunitat de veure films d’estrena mundial en pantalla de cinema, així com la possibilitat de conèixer els seus autors.

En aquests moments estem rebent centenars de pel·lícules procedents de 120 països de tot el món, de les quals en seleccionarem un programa adequat per vosaltres. La temàtica de treball serà “la creació cinematogràfica”. Aquesta temàtica no és l’argument ni el discurs de la pel·lícula, sinó el que haurem de destil·lar de la pel·lícula en el nostre treball de classe: el director, el guionista, diferenciar l’actor del personatge, la música, els efectes sonors, etc.

Us proposem el següent treball amb els nens:

PRÀCTIC

Sortida al cinema i projecció de cinema d'autor infantil que estarà presentat pels directors o responsables del Festival, en el marc de la catifa vermella i photocall del Festival.

Dates: Dijous 28 i Divendres 29 de Setembre // 10h del mati fins les 11:45h.

LlocCinemes Albéniz de Girona.

Preu50€ per grup.

Termini inscripcióabans del 15 de Maig de 2016.

TEÒRIC

A l'escola, a partir del visionat de la pel·lícula, prendre consciència de l’existència del director i guionista de la pel·lícula, diferenciar el personatge de l’actor o dibuix, la història i com ens l’expliquen. Sense oblidar la presència de la música i del músic. Finalment, deliberar i fer veredicte per elegir alMillor Director (Millor pel·lícula) i atorgar Mencions Especials. Cada menció ha d’estar argumentada: per l’estètica, per la historia, els efectes sonors... Cal fer-ho el mateix dia per la tarda i enviar-nos el resultat de la votació. Un nen un vot.

Se seleccionaran uns nens per lliurar el Trofeu al Palmarès del Festival que serà el Dissabte 1 d’Octubre a les 21h al Centre Cultural de la Mercè. 

Esperem la vostra inscripció al FESTIVAL DELS INFANTS, no olbideu RESERVA >>>

 

Contacta amb Marc Clarió i Herranz - Coordinador Festival dels Infants

 

correu festivaldelsinfants@gironafilmfestival.com

telèfon 601 034 220